Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sivas'a Hızlı Tren Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivas Kongresi'nin 100. senesinde açıklamalar yaptı. Erdoğan, ''Ramazan bayramına dek Yüksek Hızlı Trenimizi Sivas'a vardıracağız.'' diyerek Sivas halkına müjde verdi.

04.09.2019-15:51 - (Son Güncelleme: 04.09.2019-15:46) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sivas'a Hızlı Tren Müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Kongresi'nin 100. senesinde açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

- Milli mücadelenin işaret fişeği Sivas'ta atıldı. Kurtuluş Savaşı'nın hazırlıkları yapıldı. Sivas, Cumhuriyet'in ilk merkezidir. Sivas'taki, heyecanı ve kararlılığı kesinlikle yitirmedik. Sivas 108 gün süresince milli mücadelemizin başkentliğini yaptı.

- Sivas o dönem yalnızca jeopolitik konumuyla değil, Sivaslıların sağlam duruşuyla da en emin belde olarak görüldü. Sivas, Anadolu'nun birlik ve dirlik yurdudur. Bu kentte karşılık bulamayan bir siyasi hareketin ülkenin bütününde başarıya ulaşması mümkün değildir.

''RAMAZAN BAYRAMINA KADA YÜKSEK HIZLI TRENİMİZİ SİVAS'A VARDIRACAĞIZ''

- Türkiye manda tartışmalarını Sivas'ta kapattı fakat bazı zihinlerde bu özlem hep sürdü. Siyaset başkadır politik çıkar başkadır. Kendi medeniyetinize yabancılaştığınızda ezanımızdan rahatsız olabilirsiniz. Ramazan bayramına dek Yüksek Hızlı Trenimizi Sivas'a ulaştıracağız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal