Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Açıklama: Bu Trenden İnenler Tekrar Binemez!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ordu Aday Tanıtım Toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski dava arkadaşları ile ilgili "Bakan oldular, milletvekili oldular, belediye başkanı oldular ama trenden indiler. Bunlar bir daha bu trene binemeyecekler" diye konuştu.

20.01.2019-16:32 - (Son Güncelleme: 20.01.2019-16:13) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Açıklama: Bu Trenden İnenler Tekrar Binemez!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı. Bu toplantıda bir konuşma yapan Erdoğan, önemli mesajlar verdi.

Konuşmasında Ordululara teşekkür ederek başlayan Recep Tayyip Erdoğan, "Ordumuz kadir tarihi, coşkulu denizi, kadim yaylarıyla çok büyük potansiyele sahip bir şehirdir. Bu şehre aşık olmamak mümkün mü? Ordu'daki kardeşlerimiz olmayınca biz bu dünyayı ne edelim? Siyasi hayatımız boyunca girdiğimiz her mücadelede Ordulu kardeşlerimizi yanımızda bulduk. Bu vesileyle 2001 yılından bu yana teşkilatımızda görev yapmış tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Eski dava arkadaşlarına da konuşmasında sitem eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bakınız, siyasetin bir hasbiliği vardır, bir de hesabiliği vardır. Hasbilik ideal olandır, hesabilik menfaat çetelerinin hakim olduğu yerdir. Ne çektiysek hesabı olanlardan çektik. Onlarla yol yürüyemedik, onlar yol ve dava arkadaşı olmadılar. Kimler olabileceğini biliyorsunuz. Bakan oldular, milletvekili oldular, belediye başkanı oldular ama trenden indiler. Bunlar bir daha bu trene binemeyecekler. 'Benim istediğim yok, istediğimi niye yapmıyorsunuz' bu tür şeyler yok. Davayı iktidara taşıyalım, nefsimizi değil. Nefsi ne kadar ayaklar altına alırsak hedefe o kadar çabuk ulaşırız." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal