Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 Açıklaması: Bizi Zorlamayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir gazetecinin S-400'lerin teslimatı ile alakalı sorduğu soruya, "Bizi şu tarih diye zorlamazsanız iyi olur. Çalışmalar devam ediyor." dedi.

08.07.2019-12:05 - (Son Güncelleme: 08.07.2019-12:00)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya hareketi öncesi Atatürk Havalimanı'nda yapılan basın toplantısında açıklamalar yaptı. Erdoğan bir basın mensubunun S-400'lerin teslimantı ile alakalı sorduğu soruya, "Bizi şu tarih diye zorlamazsanız iyi olur. Çalışmalar sürüyor." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"YOLUMUZDAN ALIKOYMAZ"

"Şu anda sondaj gemilerimiz arama tarama çalışmalarıyla koordineli olarak süreci sürüyor. Sağdan soldan rahatsız edici sesler gelebilir, bunlar bizi yolumuzdan alıkoymaz. Şu anda gerek bizler Türkiye olarak gerek KKTC'li soydaşlarımız olarak süreci aynı kararlılıkla sürdürüyoruz. G20 toplantısında görüştüğümüz liderlere de hassasiyetimizi söyledik.

"ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR"

Erdoğan, bir basın mensubunun, "S-400'lerin teslimatıyla ilgili fotoğraflar yayımlandı. Tarih de yaklaşıyor. Ne zaman teslim edileceği hususunda kesinlik oluştu mu? Konuşlanacağı yerler hususunda kesinlik oluştu mu?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Şu anda yolculuk hazırlığı sürüyor. Bizi şu tarih diye zorlamazsanız iyi olur. Çalışmalar sürüyor. Yerleşim planları ve nereye konuşlandıracağı bütünüyle Milli Savunma Bakanlığı'nda. Onlar çalışmayı yapıyor. Son hali bize gelecek ve değerlendirme ardından karar verilecek. S-400'ler uçakla gelecek. Ülkemiz, bölgemiz ve özellikle dünyamız için hayırlı olsun"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal