Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında tüm vatandaşlara seslenerek, "Gelin Türkiye'yi birlikte büyütelim. Gün, ülkeniz ve milletiniz için elinizi taşın altına koyma günüdür" dedi.

03.06.2019-11:42 - (Son Güncelleme: 03.06.2019-11:33)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj paylaştı. Vatandaşların bayramını tebrik eden Erdoğan, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayının daha geride bırakıldığını ifade etti.

Küslerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, safların sıklaştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha kavuşturduğu için Allah'a hamdettiğini söyleyen Erdoğan, "Bununla beraber dünyanın dört bir tarafında, şu mübarek bayram günlerinde bile zulüm altında inleyen, yokluk ve yoksulluk içinde çırpınan kardeşlerimizin olduğunu bilmek, kalplerimizi hüzünlendiriyor. Bayramların, vatandaşlarımızın hepsinin yanında bütün Müslümanlar ve insanlık için de gerçek anlamıyla bayram havasında geçmesini arzu ediyoruz" diye konuştu.

"GELİN, TÜRKİYE'Yİ BİRLİKTE BÜYÜTELİM"

Siyasi yaşamları süresince, sürekli söz verdiklerini yapma, yapamayacaklarını da söylememe prensibiyle hareket ettiklerini söyleyen Erdoğan, "Mesela emeklilerimize bayramlarda ikramiye demiştik, geride bıraktığımız sene hemen hayata geçirdik. Diğer alanlarda verdiğimiz sözleri de planlı bir biçimde yapacağız" sözlerini kullandı.

Ülkeye ve millete, bugüne dek kazandırdıklarını yalnızca bir başlangıç olarak görüp, daha fazlasını ortaya koymak için mücadeleyi sürdüreceklerini söyleyen Erdoğan, şöyle dedi:

"Buradan, sanayicisinden çiftçisine, esnafından ihracatçısına, tüccarından sanatkarına dek bütün girişimcilerimize sesleniyorum; gelin Türkiye'yi beraber büyütelim. Gelin, beşeri ve iktisadi bütün sermayenizi, birikiminizi, imkanlarınızı Türkiye'nin geleceği için hemen harekete geçirin. Gün, ülkeniz ve milletiniz için elinizi taşın altına koyma günüdür. Devlet ve hükümet olarak, bütün imkanlarımızla yanınızda yer alacağımızdan şüpheniz olmasın"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal