Cumhurbaşkanı Erdoğan Pınar Gültekin Cinayeti İçin Söz Verdi

Türkiye'yi yasa boğan Pınar Gültekin cinayetine bir tepki de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Recep Tayyip Erdoğan, ''Bu canilerin ve işledikleri bu rezil cinayetlerin bizim medeniyetimizde de anlayışımızda da yaşantımızda da tek bir kum tanesi kadar yeri ve bahanesi yoktur, olamaz. '' dedi.

22.07.2020-17:07 - (Son Güncelleme: 22.07.2020-17:19) Cumhurbaşkanı Erdoğan Pınar Gültekin Cinayeti İçin Söz Verdi

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan Pınar Gültekin cinayetine yönelik bir açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi.

27 yaşında öldürülen üniversite öğrencisinin canice katledilişine Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da sessiz kalmamıştı.

Bunun ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Dün bir cani tarafından hunharca katledildiğini öğrendiğimiz Pınar Gültekin’in acısı bizleri kedere boğdu. Kadına karşı işlenen tüm suçları lanetliyorum'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu yöndeki açıklamaları tam olarak şöyledir:

''Bu canilerin ve işledikleri bu rezil cinayetlerin bizim medeniyetimizde de anlayışımızda da yaşantımızda da tek bir kum tanesi kadar yeri ve bahanesi yoktur, olamaz. Hep birlikte bu şiddete karşı duracak, bunları millet olarak yeneceğiz.

Pınar Gültekin’i katleden caninin hak ettiği en ağır cezayı alacağından şüphem yoktur. Davanın bizzat takipçisi olacak, bir daha asla yaşamak istemediğimiz kadına şiddetin son bulması için Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak ne gerekiyorsa yapacağız.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal