Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Türk Savunma Sanayii Zirvesi'nde açıklamalarda bulunuyor...

12.12.2018-13:34 - (Son Güncelleme: 12.12.2018-13:37) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Radardan uyduya siber güvenlikten nano mikro otonom çalışmaları gibi pek çok çalışmayı titizlikle sürdürüyoruz. Bunların ihracatını yapana kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz gece gündüz sürekli çalışacağız. Bu süreçte çok acil olmayan hiç bir ürünün hiçbir malzemenin yurt dışından ithal edilmemesi talimatını buradan tüm kurumlarımıza veriyorum. Bizi kimseye muhtaç etmeyin. Bu millet bunu yapar' açıklamalarında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde;

ŞİMDİ YENİ BİR HAMLEMİZ VAR

Atak helikopterimiz şimdi yeni bir hamlemiz var görüşmeler sürüyor. ATAK helikopterimiz en önemli hava araçlarımızdan biri haline geldi.

Kasırga, Bora gibi füzelerimiz seri üretim aşamasına gelirken yeni modellerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Önemli olan potansiyelimizi harekete geçirmek ve kaynaklarımızı en doğru şekilde kullanmaktır.

Daha uzun menzilli olanlarını da yapmak bunların üretimine geçmek istiyoruz. Uzun menzilli füzelerle daha önemli adımlar atıyoruz, atacağız. Daha ileri teknolojilere dayalı sistemleri geliştirme faaliyetleri de aralıksız devam ediyor. Önemli adımlardan bir tanesi ALTAY tankını seri üretim aşamasına getirdik. Ne kadar önemli olduğunu Afrin'de gördük. Altay'la çok daha farklı mevzi kazanacağız.

ABD’LİLERE BUNUN SÜRDÜRÜLEMEZ OLDUĞUNU İFADE ETTİM

Suriye’de meydana gelenlerden çok ders aldık. Terör koridorunu orada inşa etmenin amacı içerisindeler. Bizim stratejik ortaklarımız bunlar terörist değildir. Diyorlar bunlar PKK’nın yan kolları niçin kabul etmiyorsunuz. ABD’lilere bunun sürdürülemez olduğunu belirttim.

DEAŞ’a karşı bir şey yapacaksınız gel beraber yapalım bırakın bu teröristleri…

Şimdi “30 günde bunların hepsini temizleyeceğiz” diyorlar, göreceğiz…

FIRAT'IN DOĞUSUNA OPERASYON

Sıra Fırat'ın doğusundaki terör öbeklerini dağıtma kararımızı uygulamaya geçirmeye geldi.

Şimdi de teröristleri eğitiyorlar. ABD, bölücü terör örgütü unsurlarını sahaya sürdü. Ne yaptığınızın farkında mısınız? Münbiç'te de inkar edilemez bir oyalama taktiği uyguladılar. Hala uygulanıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal