Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan O Sanatçılara Sitem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçı ve sporcularla iftar programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önünü arkasını tam olarak bilmeden siyasi tartışmalara taraf olan sanatçı ve sporcuların durumu bizi çok çok üzmüştür ve üzüyor. " dedi.

25.05.2019-21:52 - (Son Güncelleme: 28.05.2019-16:05)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçı ve sporcularla iftar programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satırlar şu şekilde oldu:

TAKSİM'DEKİ AKM 2021'E YETİŞECEK  

Fevkalade bir durum olmazsa 2021 yılında Taksim'deki eski adıyla AKM'yi inşallah opera binası olarak yetiştirmiş olacağız.

GÜCÜNÜZÜ HAYIRLI İŞLERDE KULLANIN

Sanatçı ve sporcu olarak toplumu etkileme ve yönlendirme gücünüzü hayırlı işlerde kullandığınız her durumda daima yanınızda yer alacağımı bilmenizi istiyorum.

BAZI SANATÇILARIN BU TUTUMLARI BİZİ ÇOK ÇOK ÜZMÜŞTÜR

Önünü arkasını tam olarak bilmeden siyasi tartışmalara taraf olan sanatçı ve sporcuların durumu bizi çok çok üzmüştür ve üzüyor. Hep söylediğim gibi, sanatçı sanatıyla, sporcu sporuyla konuşu ve buradan hasıl olan itibarı da ülkesi ve milleti için kullanır.

SİYASİ POLEMİKLERDE TARAF OLMAK BAMBAŞKA BİR DURUM 

Türkiye'nin iftihar verici eserlerinin açılışında hazır bulunmak, milli bayramlarda yer almak, kritik dönemlerde destek amacıyla kamuoyu önüne çıkmak başkadır, günlük siyasi polemiklerde taraf olmak bambaşkadır.

"SANATÇI VE SPORCUNUN SİYASET YAPMA HAKKI ELBETTE VAR AMA..."

Sanatçı ve sporcunun siyaset yapma hakkı yok mu? Elbette var. Bizim partimizde çeşitli kademelerde vazife üstlenen pek çok sanatçı, kültür insanı ve sporcu arkadaşımız bulunuyor. Başka partilerde de aynı kimlikte kişiler mevcut.

Bir siyasi partiye üye olmak suretiyle, yani siyasetçi kimliğiyle bu faaliyet yürütülebilir. Ama sadece sanatçı ve sporcu kimliğine sahip kişilerin siyasi polemiklerde yer almaları onları yıpratır, milletimizin de yüreğinde kırgınlıklara yol açar.

Bugün burada bulunan tüm sporcu ve sanatçılarımızın, sorumluluklarının bilincinde olduklarını biliyorum. Bunun için sizleri, şahsım, milletim adına tebrik ediyorum. Sağolun varolun.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal