Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Nobel Edebiyat Ödülü' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurası'nda Nobel Edebiyat ödülüne gösterilen tepkilere yönelik önemli bir açıklama gerçekleştirdi.

11.12.2019-16:26 - (Son Güncelleme: 11.12.2019-17:06)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurası'nda Nobel Edebiyat ödülüne gösterilen tepkilere yönelik önemli bir açıklama gerçekleştirdi.

'VAMPİRLER TOPLULUĞUNUN OLUŞTUĞUNU ORTAYA KOYMAKTADIR'

Nobel ödülüne gösterilen tepkilere ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu onurlu duruşa destek veren tüm siyasi liderlere şahsım, milletim adına teşekkür ediyorum." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nobel'in ödülü Handke denilen bu vampir aydınlar grubunun temsilcisine vermesi, bir vampirler topluluğunun oluştuğunu ortaya koymaktadır. Bu verdiğiniz ödül, bir Aziz Sancar hocamıza, bir Orhan Pamuk'a verilmiş ödül değildir. Kimseyi aldatamazsınız ve aldatamayacaksınız." ifadesini kullandıve şöyle ekledi: "Kadını aileden koparmaya yönelik her hamle bizatihi insanlığın kendisini hedef alıyor demektir. Aile ile kadını, kadınla erkeği, çocuğu birbirinden ayırmaya yönelik zihniyet asla bize ait değildir, iyi niyetli hiç değildir." 

Son Dakika Gündem Haberleri için  kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal