Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kritik Deprem Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'dan sonra Malatya'ya geçerek oradaki depremzedelerle bir araya geldi.

25.01.2020-19:42 - (Son Güncelleme: 25.01.2020-21:30)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'daki depreme ilişkin, "Devletimiz tüm imkanlarını tüm kurumlarıyla kullanmayı sürdürecek.

Ama yaralı ama canlı, insanımıza ulaşmanın gayreti içindeyiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ'ın ardından Malatya'ya geçti. Burada depremzedelerle bir araya gelen Erdoğan,

"Vatandaşlarımızın konutlara yerleşmesini sağlayacağız. Çalışmaları arkadaşlarımız yapıyor. Zemin etütlerinden sonra nerede bu inşaatlari yapacaksak yapacağız ve adımlarımızı süratle atacağız" ifadelerini kullandı.

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da şifa dileyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bu konu ile ilgili olarak da milletçe ortaya koyduğunuz, koyduğumuz dayanışmaya özellikle teşekkür ediyorum. Fakat bir şeyi burada hatırlatmam lazım, bu tür zamanlarda biliyorsunuz bazıları fırsat kollamaya kalkar, bu fırsatlara asla bizler kapı aralamayalım. Böyle yok para toplamaydı, şuydu, buydu, devletimizin bu noktada herhangi bir ihtiyacı yok. Yani birileri illa bir yardım yapacaksa bunun kurumu bellidir, açıklamaları yaptık, AFAD ile bunlar yapılır, bilemediniz Kızılayımızla bunlar yapılır ve burada toplanarak dağıtılması gereken yerlere de bunlar dağıtılır. Bu fırsat kollayıcılara da fırsat vermeyelim, adımlarımızı buna göre inşallah atalım diyoruz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal