Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kritik Açıklamalar!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Elazığ'da gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

13.01.2018-13:27 - (Son Güncelleme: 13.01.2018-14:12) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kritik Açıklamalar!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Elazığ'da partisinin 6. Olağan İl Kongresinde konuşuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından şatır başları şu şekilde;

Elazığ sözünü tutarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine evet dedi. Bu güzel sonuçlar için sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Elazığ'a yakışan böyle bir netice Rabbim birliğimizi daim kılsın.

Elazığ, tarihinin her döneminde cesaretli kahramanlar yetiştirmiştir. Bunun son örneği bir sene önce 5 Ocak'ta İzmir adliyesindeki teröristleri engelleyen ve şehit olan Fethi Sekin kardeşimizdir. Türkiye 1984 senesinden şimdiye kadar kesintisiz bir şekilde terörle mücadele eden bir ülkedir.

En vahşi örgüt PKK'nın milletimize musallat oluşunun üzerinden 34 yıl geçti.

Bugünde ülkemizin verdiği mücadelede en büyük desteği aldığımız kardeşlerimizin başında Elazığ geliyor. Kim vatanımız bölmeye çalışırsa tanklarımızla inlerine gireriz. Taa Kandil'e kadar gittik yetmeyecek daha da gideceğiz. Herkes haddini bilecek. Fırat Kalkanı Harekatı bunun örneğidir. Yok paralel devletmiş Neymiş Pensilvanya'da ne işin var orada buraya gel. Amerika'da seni bir yere kadar taşır. Amerika arkandan çekildiğinde sen kaçacaksın biz seni kovalayacağız.

Hiç şüpheniz olmasın, bir gece ansızın geliyoruz geleceğiz.

Biz tarihimizden ders almayı biliyoruz. Şimdide geçmişimizden aldığımız derslerle tedbirimizi alıyoruz. Biz terör örgütünü ülkemizde eylem yapamaz hale soktuk. Fırat Kalkanı Harekatı ile terör koridorunu tam ortasından bıçak keser gibi kestik. Bir gece ansızın vurduk. İdlib operasyonuyla bu koridorun batı kanadını kesiyoruz. Afrin'deki teröristler teslim olmazsa orayı da başlarına yıkacağız.

Münbiç'te bize verilen sözler tutulmazsa kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Tek bir terörist bile kalmayana kadar mücadelemizi devam ettireceğiz.

Suriye'de terör örgütüne iletilen silahları biliyoruz. Böyle müttefiklik yok. Yılanla yatağa giren sonucuna razı gelir. Amerika yılanla yatmaya istekliyse kendi bilir.

Buradan Suriye'deki terör örgütlerine yardım eden müttefiklerimizi kendilerini test etmeye çağırıyorum. Suriye'de terör örgütüne ABD'nin göndermiş olduğu silah sayısı 4 bin 900 TIR. Bunların farkındayız. 2 bin uçak dolusu silahı da derme çatma hava alanlarına inerek örgüte teslim ettiğini biliyoruz. Sağladıkları silahların bir kısmı kara borsada satılmaya başladı. Bir kısmı da bize karşı kullanılıyor.

Bölge politikalarımızı ABD ile yürütmek istiyoruz. Bu tek taraflı sağlanamaz.

YERLİ VE MİLLİ DURUŞ

Sayın Bahçeli'nin destekleme kararını açıklamış olması da dayanışmasının milli mutabakatın ne kadar güçlü olduğunun işaretidir. Bu ümmetin beraberliği çok önemli. Yerli ve milli duruş sahiplerinin saflarını sıklaştırması bakımından önemli. Partili kardeşlerimden isteğim birliğimizden, kardeşliğimizden en küçük taviz vermemeleri.

Kendileri tarafından birtakım aktörleri sahaya indirmeye başladılar. Bunların hiçbiri bizi alakadar etmiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal