Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kızılcahamam Kampında İstanbul'a Özel Talimat

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızılcahamam kampında İstanbul BB Meclis üyelerine özel talimatlar verdiği bildirildi. Buna göre Erdoğan meclis üyelerine, "Milletin yararına olan şeylere destek verin" demiş.

30.04.2019-09:22 - (Son Güncelleme: 30.04.2019-09:14)

Gazeteci Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde yer alan AK Partililere özel ikazlar yaptığını söyledi. Selvi, Erdoğan'ın "Halkın yararına olan şeylere destek verin" dediğini söyledi.

Abdulkadir Selvi, Hürriyet'te "YSK kararı ne olacak, kabine değişecek mi?" başlığıyla paylaşılan yazısında "AK Parti'nin Kızılcahamam kampına iki şey damgasını vuruyor" dedi. Bunları "İstanbul seçimleri" ve "Ekonomi" olarak sıralayan Selvi, şöyle yazdı:

İSTANBUL'A ÖZEL 3 TALİMAT

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam kampında bir araya geldiği İstanbul teşkilatına 'yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklı olmaları' ikazını yaptı. İstanbul'da belediye başkanlığı koltuğunda CHP'li Ekrem İmamoğlu oturuyor. Fakat belediye meclisinde çoğunluk AK Parti'nin elinde. Erdoğan'ın belediye meclis üyelerine talimatları oldu.

1- Belediye meclisine sağlam devam edin.

2- Halkın yararına olan şeylere destek verin.

3- Belediyede yapılan icraatları izleyin.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal