Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Tazminat Davası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yüklü miktarda tazminat davası açtı!

17.08.2020-18:26 - (Son Güncelleme: 17.08.2020-19:02) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Tazminat Davası!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütleriyle adı anılan Cumhuriyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu

Kılıçdaroğlu verdiği beyanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin yurtdışında serveti olduğunu öne sürerek akıl dışı iddialarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun asılsız iddiaları nedeniyle Erdoğan ve ailesi adına Kılıçdaroğlu'na karşı 2 milyon liralık manevi tazminat davası açıldığını bildirdi.

'YALAN VE İFTİRA'

Özel, açıklamasında "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün bir gazetede sayın Cumhurbaşkanımıza ve aile bireylerine yine yalan ve iftira yollu hakaretleri ile saldırmış, sözde yurtdışında paralar olduğundan bahsetmiştir.
Buna benzer daha önceki asılsız iftiralarda bağlamında tazminata mahkum olmasına rağmen Kemal Kılıçdaroğlu alışık olduğu yalan ve iftira siyasetini devam ettirmektedir.

Görünen o ki yapılan onca haksız fiillerine ilişkin mahkemeler tarafından milyonluk tazminatla mahkum edilmiş olsa da o yüzü kızarmadan yalanlarına devam etmekte bir beis görmemiştir.

Biz bir kere daha bu yalan ve iftiraları için haksız fiili tarihi olan 17 Ağustos 2020 tarihinde yani bugün mahkemeye gidip Müvekkil Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve aile bireyleri adına 2 Milyon TL 'lik Manevi tazminat davası açarak yasal yollara başvurularımızı yapmış bulunuyoruz." ifadelerine yer verdi.

CHP'Lİ VEKİLLER SAĞ OLSUN!

Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı birçok açıklama sebebiyle geçmişte tazminata mahkum olan Kılıçdaroğlu'nun cezaları ise CHP'li vekillerden toplanan paralarla ödeniyor.

Parti içinde Kılıçdaroğlu'nun olası tazminat mahkumiyetleri için bir fon oluşturulan CHP'de zazalar bu fonda toplanan milletvekillerinin maaşları ile ödeniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal