Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Kaset Göndermesi

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, içerideki düşmanlara değindi. Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak, "Sadece densiz değil aynı zamanda cahil bir zat karşı karşıyayız." diyen Cumhurbaşkanı, "Sen bir kaset kumpasıyla CHP'nin başına getirildin." dedi.

11.03.2020-12:20 - (Son Güncelleme: 11.03.2020-13:18)

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'deki durumu değerlendirdi ve "Suriye'nin üçte biri terör örgütünün kontrolündeyken, orada huzurdan bahsedilemez." dedi. Bu yönde atılacak her adıma Türkiye olarak destek vereceklerini belirten cumhurbaşkanı, "Ancak diğer sorunlar devam ederken terör örgütlerinin tacizlerine zin vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.

"SEN BİR KASET KUMPASIYLA CHP'NİN BAŞINA GETİRİLDİN"

Birlik ve beraberliğimize yönelik olarak içerideki sabotajlara karşı harekete geçmemiz gerektiğini vurgulayan Erdoğan, "Milletimizin gücü hep birlikte Türkiye olma iradesidir. Bu iradeyi kırmayı hedefleyen her saldırı bizim için dış güçlerin terör örgütü saldırılarından daha etkilidir. Bunun en büyüğünü CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yapmıştır. Bu kişi hayatında hiç bir zaman uluslararası düzeyde bir liderlik görüşmesi yapmıştır. Sadece densiz değil aynı zamanda cahil bir zat karşı karşıyayız. Sen bir kaset kumpasıyla CHP'nin başına getirildin." dedi.

"GÖZÜ VAR GÖRMEZ, KULAĞI VAR DUYMAZ"

Kılıçdaroğlu'nun Avrupa'ya giderek şikayette bulunduğunu aktaran Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye vesayet zincirlerinden kurtulmaya çalışır, CHP vesayetin avukatlığını yapar. AK Parti terör örgütüyle savuşur, Kılıçdaroğlu arkadaşlar der, milletvekilleri teröristlerin cenazesine katılır. Türkiye İdlib bölgesindeki insani krizi önlemek ve rejimin saldırılarını önlemek için Bahar Kalkanı'nı başlatır CHP yine buna karşı çıkar. Bizim askerlerimizi Esed'in askerleri koruyor diyecek kadar alçalmış. Gözü var görmez, kulağı var duymaz, kalbi var hakikati anlamaz. Bu zatın kasetle CHP'nin başına getirildiği günden beri, hepsi bir CHP'nin beşinci kol faaliyetidir. Bu faaliyet ülkenin mücade gücünü kırmaktır. Kötü olmak, hain olmak, kin ve nefret kurmak hiçbir maharet gerektirmez. Zor olan milyonlarca mazlumun hakkını savunmak, ülkeye sahip çıkmaktır. Kılıçdaroğlu her zaman fıtratına uygun olarak kolay olanı seçmiştir." ifadelerini kullandı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal