Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kıdem Tazminatı' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Amacımız kıdem tazminatı hakkını kalıcı ve garantili bir sisteme bağlamaktır. Bugüne kadar attığımız her adımda nasıl emekçi kardeşlerimizin yanında yer aldıysak bu konuda da aynı adımları atacağız."dedi.

27.06.2020-15:31 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-16:29) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kıdem Tazminatı' Açıklaması

Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla "Ergene Çevre Koruma Projesi, Derin Deşarj Hattı B Tüneli Işık Göründü Merasimi"nde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada "kıdem tazminatı" konusuna da değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buradaki açıklamaları şöyledir:

"Türkiye salgın döneminde sağlık alanında mücadele ederken kalkınma alanında da yatırımlarına devam etmiştir. Sanayi tesislerimizin büyük bir kısmı salgın döneminde de üretimlerini sürdürdü.

Salgın sürecindeki kayıplarımızı kısa sürede telafi edebileceğimize inanıyorum. Tüm öncü göstergeler, ülkemizin çok ciddi bir sıçramanın eşiğinde olduğuna işaret ediyor.

Yatırımdan, üretimden, büyümeden, istihdamdan asla taviz vermeden hedeflerimize doğru yürümekte karalıyız. Mart ayında başlayan, nisanda tüm ağırlığıyla süren, mayıstan itibaren yavaşlayan bu salgın sürecindeki kayıplarımızı kısa sürede telafi edebileceğimize inanıyorum."

"Ülkesini ve milletini seven herkesi istihdam seferberliğine katkıda bulunmaya davet ediyorum. Yurt dışı piyasalarının da toparlanmaya başladığını görüyoruz. Ülkemizin potansiyelinin tamamını harekete geçirmek durumundayız."

“KIDEM TAZMİNATI”
"İşverenlerin ve çalışanların sorunlarına köklü çözümler getirmeye çalışıyoruz. Kıdem tazminatı konusu da bunlardan biridir. Amacımız kıdem tazminatı hakkını kalıcı ve garantili bir sisteme bağlamaktır. Bugüne kadar attığmız her adımda nasıl emekçi kardeşlerimizin yanında yer aldıysak bu konuda da aynı adımları atacağız. Her bir işçimizin kazanılmış hakkını korumak bu ülkenin Cumhurbaşkanı ve ferdi olarak en başta gelen görevimizdir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal