Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kandil Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Sultangazi'de halka hitap etti. Erdoğan hali hazırda Kandil'i bombaladıklarını söyleyerek bir kaç gün içinde daha başka müjdeleri de vereceğini kaydetti.

15.06.2018-15:16 - (Son Güncelleme: 15.06.2018-15:23)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sultangazi'de halka hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Bir başka aday çıkaramıyorlar mı? Sayın İnce, Bay Muharrem Edirne'de beyefendiyi ziyaret etti. Ben buradan Güneydoğulu kardeşlerime söylüyorum. Ben bugüne dek 'Kürt kardeşlerim' dedim. Bizim değerlerimizde Kürt, Türk, Laz, Boşnak... Böyle bir ayrım yapmayız. Biz yaradılanı yaradandan dolayı sevdik. Rabbimizin talimatı bu. Ayrım olmaz.

'KÜRT KARDEŞLERİM BU OYUNU SİZ BOZACAKSINIZ'

Güneydoğu'ya sesleniyorum. Bu Erdoğan Kürt Türk ayrımı yaptı mı? Ancak şu anda bu Demirtaş denen kişi, 7 Haziran olaylarında Diyarbakır'daki kardeşlerimi sokağa davet etti mi? Orada 53 kardeşim katledildi mi? Ah Kürt kardeşlerim bu oyuna gelecek misiniz? Bu oyunu da siz bozacaksınız.

'BAŞKA MÜJDELERİMİZDE OLACAK'

Kudüs konususnda bile Bay Muharrem bunu kullanmaya kalktı. Sizin Kudüs ile alakalı bir derdiniz yok. Afrin'e girmeyin dediler, girdik. Terör bölgesini yok ettik. Şimdi Kandil'i bombalıyoruz. Bize dost gibi davrananlara diyoruz ki, siz çözmüyorsanız biz çözüyoruz. Size birkaç gün sonra daha büyük müjdelerimizde var. Bizim İsmail Temel Paşa'ya saldırıyor. Onun masasında alkış tuttu diyor.

Bay Muharrem parti görüşmesi değil. General orada protokol olarak yer alıyor. Bay Muharrem unutma, ben Anayasa'nın amir hükmüne göre Başkomutanım. Adam bunu da bilmiyor. Bundan Türkiye'ye cumhurbaşkanı olur mu? Zaten Bay Kemal de bundan kurtulmak için aday seçti. Bay Kemal aday olmadı, koltuğu kaptırmayalım dedi. Kazanamam zaten dedi, bunu öne attı. Bay Muharrem kazanamazsam bırakacağım dedi, bakacağız. 8 gün kaldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal