Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İttifak Açıklaması: Bahçeli ile Görüşmemiz Gerek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Amerika dönüşü Ankara'da çok önemli açıklamalar yaptı. Cumhur İttifakı'nı diri tutmak zorunda olduklarını söyleyen Erdoğan, "Bahçeli ile görüşmemiz lazım" dedi.

04.12.2018-15:41 - (Son Güncelleme: 04.12.2018-15:30) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İttifak Açıklaması: Bahçeli ile Görüşmemiz Gerek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Amerika gezisi dönüşü Ankara'da Esenboğa Havalimanı'nda açıklama gerçekleştirdi.

Gazetecilerin gündem ile alakalı sorularını cevaplayan Erdoğan, "G-20'de Cemal Kaşıkçı meselesi çok gündeme geldi. İşin başından beri gelinen noktayı uluslararası basına açıklama imkanım oldu. Terörle mücadeleyi orada paylaşma olanağımız oldu" dedi.

"BAHÇELİ İLE BİR ARAYA GELMEMİZ GEREKİR"

MHP Genel Başkanı Bahçeli ile ittifak görüşmeleri ile alakalı açıklamalar yapan Erdoğan, "MHP bir ismini tespit etti, ben de bir isim tespit ettim. İki arkadaşımız teknik ayrıntıları çalışıyorlar. Teknik çalışma ne halde bunu dinleyeceğiz. Bundan böyle Bahçeli ile bir araya gelmemiz vazgeçilmezdir. Bir araya gelmemiz lazım. Bazıları rahat durmaz, onlara bu şansı vermemek için Cumhur İttifakı'nı diri tutmamız lazım" dedi.

"İSTANBUL'LA İLGİLİ SABIRLI OLACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul adayıyla alakalı soruyu şu biçimde cevapladı: "Aday tespitleri meselesinde hassasiyetimizi koruyoruz. Bununla alakalı arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Ankara'da bütçe görüşmeleri var. Süreci 10'u ile 22'si arasında Meclis Başkanı yapacaktır. İstanbul'la alakalı sabırlı olacağız. Hamlemizi yapıp kararımızı vereceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışma bittiği anda ikinci 100 günlük programın kamuoyuyla paylaşılacağını söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal