Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e Tepki!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İSEDAK 35. Bakanlar Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

27.11.2019-12:43 - (Son Güncelleme: 27.11.2019-13:04)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İSEDAK 35. Bakanlar Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları tam olarak şöyledir:

'İSRAİL TÜM DÜNYANIN GELECEĞİNİ TEHLİKEYE ATIYOR'

 Tepki gösterilmeyen her zülüm, zalime cesaret vermekten başka bir işe yaramayacaktır. Filistinlilerin hayat, mülk ve çalışma haklarına saygı duymayan İsrail, bölgeyle beraber tüm dünyanın geleceğini tehlikeye atıyor.

Üç dinin kutsal şehri Kudüs’ü yağmalayarak, sadece kendi inançlarının merkezi haline getirmeye çalışanlar, çok büyük bir yanlışın içindedir. Batılı ülkelerin İsrail’i bu derece şımartmaları, bilerek veya bilmeyerek, gerilimi körüklemekten başka hiçbir işe yaramıyor. Türkiye olarak, her türlü platformda, Filistinli kardeşlerimizin haklarını ve Kudüs’ün mahremiyetini savunmaya devam etmekte kararlıyız.

“İSLAM DÜŞMANLIĞI BATI TOPLUMLARINDA BİR VEBA GİBİ YAYILIYOR”

İslam düşmanlığı ve yabancı karşıtlığı bilhassa batı toplumlarında adeta bir veba gibi yayılıyor. Hemen her gün Müslümanlara ait ibadethaneleri, işyerlerini, sokakta yürüyen Müslüman kadınları hedef alan nefret suçlarına şahit oluyoruz. Lafa gelince demokrasiyi ve insan haklarını kimseye bırakmayanlar, kendi topraklarında Müslümanların ve göçmenlerin taciz edilmesi karşısında üç maymunu oynuyor.

Peygamber Efendimizin şahsı manevisine yönelik hakaretler, düşünce özgürlüğü parantezine alınıp kapatılmak isteniyor. Bizim vatandaşlarımızın da hayatına mal olan ırkçı katliamlar, “dönerci cinayetleri” gibi lakayt ifadelerle önemsizleştirilmeye çalışılıyor. Bu saldırılara karşı ortak bir tavır sergilemezsek, korkarım ki, Müslüman Diasporayı çok daha karanlık bir gelecek beklemektedir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal