Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib Açıklaması! 'Yol Haritamızı Belirledik'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mücadele kolay değil, şehitler veriyoruz. Yeni tuzaklarla karşılaşıyoruz. Dün akşam sayın Putin ile görüştük. Değerlendirmelerden sonra yol haritamızı belirledik." dedi.

22.02.2020-17:05 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-17:16)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de Menemen-Aliağa-Çandarlı otoyolunun açılışını gerçekleştirdi.

Burada konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin, Macron ve Merkel ile görüşmesine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşlıkları şöyledir:

"KAÇINDIĞIMIZ MÜCADELE AĞIR FATURA OLARAK GERİ DÖNER"

"Bay Kemal şunu da bil Doğu Akdeniz'de sadece sismik araştırma gemilerimizle değil fırkateynlerimizle birlikte varız, uçaklarımızla varız. Libya'nın meşru Başbakanı ile masaya oturduk, imzaları attık. Biz gayrimeşru Hafter'e karşı orada yönetici kahraman askerlerimiz ve Suriye Milli Ordusu'ndan ekiplerimizle oradayız. Birkaç tane şehidimiz var. Ama birkaç tane şehidimizin karşılığında 100'e yakın o lejyonerlerden etkisiz hale getirdik. Bugün Suriye'de, Libya'da, Akdeniz'de kaçındığımız her mücadele ağır fatura olarak döner. "

PUTİN, MACRON VE MERKEL İLE GÖRÜŞME

"Mücadele kolay değil, şehitler veriyoruz. Yeni tuzaklarla karşılaşıyoruz. Dün akşam sayın Putin ile görüştük. Gündüz Macron ve Merkel ile görüşme yaptık. Değerlendirmelerden sonra yol haritamızı belirledik. Masada olduğumuzu duyuracağız. Küresel güçlerin senaryolarına teslim olmayacağız. Daha sağlam ve kararlı adımlar atacağız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal