Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam İması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’a karşı “idam” sloganlarının sonrasında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

11.06.2018-14:35 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-14:39)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Halkların Demokratik Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’a yönelik “idam” sloganlarının sonrasında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli Milli İrade Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selahattin Demirtaş’la alakalı “Şu anda tutuklu mu bu adam, tutuklu, bitti. Bir an önce adalet kararını vermesi lazım aslında. Çünkü bu kadar insanın ölümüne neden olan birisini önce o ölenlerin ailelerine sormak lazım ‘ne düşünüyorsunuz?’ Yasin Börü’nün annesine sormak lazım ‘ne diyorsunuz?’ Yoksa bunların sırtında tabi maalesef küfe yok” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerinin sonrasında miting alanına gelen vatandaşlardan “idam” sloganları yükseldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “idam” sloganları ardında “Parlamento, dedim ya size daha önce, parlamento bunlarla ilgili kararı bana göndermiş olsaydı, ben bunu çoktan onaylardım” şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal