Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Havalimanı Açılışına Katılmayanlara Cevap!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Havalimanı'nda yapılan 29 Ekim törenine katılmayanlara cevap verdi. Erdoğan, "Bu ne tür bir anlayıştır. Sen yeter ki gönlünü bir işe ver. Sende gönül olmadıktan sonra bahane bulmak basit" dedi.

30.10.2018-12:21 - (Son Güncelleme: 30.10.2018-12:50)

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Meclis grup toplantısında gündemdeki meselerle alakalı açıklamalar yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

"Geride bıraktığımız hafta grup toplantımızın hemen sonrasında MEB'in 2023 vizyonu konferansına gittik. Türkiye'de uzun seneler eğitimin insanı geliştiren değil, formatlayan bir sistem olduğunu ifade ettik. Çocukların gönül dünyasını doyurmayı unuttuğumuzu anlattık. 2023 vizyonunun insandan başlıyor olduğunu söyledik. Talim ve terbiye üstüne kurulu bir sistemi kurmakta kararlıyız.

29 Ekim resepsiyonumuzu bu sene açılışını gerçekleştirdiğimiz havalimanında yaptık. Bunu bahane yapıp gelmeyenler de oldu tabi. Bu ne tür bir anlayıştır. Sen yeter ki gönlünü bir işe ver. Sende gönül olmadıktan sonra bahane bulmak basit."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal