Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Güvenli Bölge Resti: Kapıları Açarız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye'de güvenli bölge teklifimize çok güzel diyorlar. Öyleyse gelin, hızla bu konutları yapalım. Batı verilen sözü tutmadı. Güvenli bölge olmazsa kapıları açmak zorunda kalırız" dedi.

05.09.2019-12:26 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-12:21) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Güvenli Bölge Resti: Kapıları Açarız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genişletilmiş il başkanları toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada, Suriye'de kurulması düşünülen güvenli bölge meselesine ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi;

"Muhalefet 'Geldiğimiz anda Suriyelileri kovacağız' diyor. Bunlar mandacı zihniyet. Biz ensar olmaya talip olduk. Varil bombalarından kaçıp bize gelenlere kucak açtık. Batı ülkelerinden 100 mülteciye kapı açanlar gibi yapmadık. Güvenli duruma getirdiğimiz bölgelere giden Suriyeli kardeşlerimizin sayısı 350 bini geçti. Güvenli bölge teklifimize çok güzel diyorlar. Öyleyse gelin, süratle yapalım.

Batı verilen sözü tutmadı. Güvenli bölge olmazsa kapıları açmak mecburiyetinde kalırız. Oldu oldu, olmadı biz de kapıları açmak mecburiyetinde kalırız. Ya destek verecekseniz verin vermeyecekseniz kusura kalmayın."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal