Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gönül Belediyeciliği" Çıkışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Mart ayında yapılacak seçimlere kadar belediyeciliğin adını gönül belediyeciliği olarak değiştirdim" dedi.

06.07.2018-13:03 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-13:10) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Gönül Belediyeciliği" Çıkışı

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 yerel seçimleri için "Belediyediyeciliğin ismini gönül belediyeciliği seferberliği olarak değiştiriyorum" dedi. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"MİLLETİMİZE YANLIŞ YAPAN HİÇ KİMSENİN AK PARTİ'DE YERİ OLAMAZ"

"Sonraki ay büyük kongremizi gerçekleştiriyoruz. Halkımıza mesajımızı orada vereceğiz. 24 Haziran'ı doğru idrak edemezsek, gereğini yerine getirmezsek geçmişimizle çelişmiş oluruz. Halka yanlış yapan kimsenin AK Parti'de yeri olmaz. AK Parti kazanınca Afrika'dan Balkanlara eller semaya açılıyor, sevinç gözyaşları yanaklardan dökülüyor."

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ SEFERBERLİĞİ

"Yerel seçimlerin startını verdik. Bunu yaparken kaşına gözüne değil iş bitirme gücüne ve milletle uyumuna bakarak adım atacağız. Yerel idare bu seçimlere benzemez. Yerel yönetimlerden 2019'da çok daha başarılı olalım. Teşkilatımın buna hazır olduğuna inanıyorum. 2019 Mart'ına dek belediyeciliğin ismini 'gönül belediyeciliği seferberliği' olarak ilan ediyorum."

AK PARTİLİ OLMAYAN BAKANLARDAN KABİNE

"AK Partili olmayan bakanlarımızla bir kabine kuracağız. Onların başında da AK Parti Genel Başkanı olacak. Kimse kalkıp da şunu söyleyemeyecek; kadrolaşma yaptınız. Bakan olaylara bakarken daha tarafsız bakma olanağı yakalayacak. Burada istenen ehliyet ve liyakat olacak. Bunları öne çekecek biçimde yeni bir döneme girmiş oluyoruz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal