Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gençlere Çifte Müjde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gençlik Zirvesi'nde gençlere müjdeli haberleri verdi. Gençlerle alakalı Cumhurbaşkanlığı'nda bir alt kurul kurulacağını söyleyen Erdoğan, ayrıca Rami Kışlası'nı Türkiye'nin en büyük kütüphanelerinden biri haline getireceklerini açıkladı.

03.11.2018-12:48 - (Son Güncelleme: 03.11.2018-14:53)

Türkiye Gençlik Zirvesi'nde açıklamaar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'gençlere müjdeli haberi vermiş olayım' diyerek Cumhurbaşkanlığı politikalar alt kurullarından bir tanesinde gençlerle alakalı alt kurul kurulmasının gündeme gelebileceğini açıkladı. Erdoğan ayrıca "Rami Kışlası'nı Türkiye'nin en büyük kütüphanelerinden biri şekline getiriyoruz" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Politika kurullarından bir tanesinin bünyesinde, gençlerle alakalı bir alt çalışma grubu kurulmasını gündemimize taşıyabiliriz.

Gençlerin gerisinde kalan değil, onların önünü açan, onlara rota çizen bir anlayışla çalışmalarımızı yapmalıyız.

Biz gençlerin hayal dünyasını engellerle çevrelemeyi değil alabildiğine genişletmeyi amaçlıyoruz.

Şu anda 81 ilimizin hepsinde hamdolsun üniversitelerimiz bulunuyor. Şimdi niteliği arttırmamız gerek, buna çaba sarfetmemiz gerek.

Hepimizin ortak sorumluluğu, gençlerimizin terör, şiddet, uyuşturucu ve nihilizm bataklığına düşmeyecekleri bir zemini düzenlemektir.

Rami Kışlası'nı Türkiye'nin en büyük kütüphanelerinden biri durumuna getireceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal