Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransa Tepkisi

AK Parti grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa’da yapıla Kuran’ın değiştirilmesine yönelik bildiriye de tepki gösterdi.

08.05.2018-12:38 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-12:34) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransa Tepkisi

FRANSA'DAKİ KUR'AN BİLDİRİSİNE TEPKİ

AK Parti grup toplantısında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fransa’nın Kuran hakkında yapmış olduğu bildiriye yönelik şu ifadeleri kullandı. Fransa'da kendini bilmezler Kur'an'dan bazı ayetlerin çıkarılmasını isteyen bir bildiri yayımlamış. Acaba ömürlerinde kendi kitapları İncil'i, Tevratı, Zebur'u okumuşlar mıdır? Okusalar heralde kendi kitaplarının da yasaklanmasını isterler. Ey Batı. Bizim kutsal kitabımıza saldırdıkça şunu bilesiniz ki biz sizin kutsallarınıza saldırmayacağız ama sizi alaşağı edeceğiz. Bunu da bilin. Siz kimsiniz de bizim kutsalımıza saldırıyorsunuz. Biz sizin ne denli aşağılık olduğunuzu biliyoruz.

600 KİŞİLİK LİSTEMİZ VAR

24 Haziran seçimlerine hızla yaklaşıyoruz. Seçmenin önüne 'işte budur' denilecek isimlerle çıkmaya kararlıyız. Açık ve net söyleyeceğim, 600 isimden oluşan bir listeyle halkın karşısına çıkacağız. Yer alan olacak olmayan olacak. Yer alanlar almayanlar bizi anlayışla karşılamaları gerekir. Tek derdimiz halkımızın karşısına en idealiyle çıkabilmektir. Meclis grubumuz ne kadar güçlü olursa yürütmede o kadar rahat ederiz.

RAMAZANIN BEREKETİ SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZA YANSAYACAK

Cumhur ittifakı nazar değmesin iyi gidiyor. 3 benzemez ittifakının tersine biz milletimizin karşısına tek adayla çıkacağız. 7 haftalık süreyi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Ramazan'ın bereketi seçim çalışmalarımıza yansıyacaktır. Milletvekili aday listelerinin ilanı ile tam saha çalışmayı sürdüreceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;