Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fazıl Say Konseri Açıklaması: Gurur Duydum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çok tartışılan Fazıl Say konseri ile alakalı önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Geride bıraktığımız günlerde sayın Fazıl Say'ın konserine gittik. Fakat malum kesimler şahsıma konsere katılanlara vicdana sığmayan sözler söyleyip büyük bir linç kampanyası başlattılar" dedi.

30.01.2019-14:04 - (Son Güncelleme: 30.01.2019-13:57) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fazıl Say Konseri Açıklaması: Gurur Duydum

Mülki idare amirleri toplantısında açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı Fazıl Say konseri için çarpıcı bir açıklama yaptı.

O gece Fazıl Say'ın kendilerine müzik ziyafeti yaşattığını söyleyen Erdoğan, "Geride bıraktığımız günlerde sayın Fazıl Say'ın konserine gittik. Bu konserde gerçekten güzel bir müzik ziyafetini hep beraber yaşadık o gece cumhurbaşkanı olarak dünya çapındaki başarılı bir sanatçımızın yanında olmaktan gurur duydum, fakat malum kesimler şahsıma konsere katılanlara vicdana sığmayan sözler söyleyip büyük bir linç kampanyası başlattılar" sözlerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

"Devletimize halkımıza yaptıkları hizmetler için bütün mülki idare amirlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bugün ilçelerimize gidip kıraathanelerde köy odalarında gerçekleştirilen sohbetlerde şunu duyarız orada güzel hizmetler yapan mülki idare amirleri hasretle yad edilir.

FAZIL SAY KONSERİ

Geçtiğimiz günlerde sayın Fazıl Say'ın konserine gittik. Bu konserde gerçekten güzel bir müzik ziyafetini hep beraber tattık. O gece cumhurbaşkanı olarak dünya çapındaki başarılı bir sanatçımızın yanında olmaktan gurur duydum, fakat malum kesimler şahsıma konsere katılanlara vicdana sığmayan sözler söyleyip büyük bir linç kampanyası başlattılar.

Cumhuriyetin, elitlerin cumhuriyeti olmaktan çıkıp, 'Cumhur'un Cumhuriyeti' olması, geleceğimiz için tarihi bir başarıdır.

'Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım' diyen herkesin bu başarıdan, bu şekil bir kucaklaşmadan memnun olması, bahtiyarlık duyması lazım. Nazım Hikmet'ten Necip Fazıl'a, Sezai Karakoç'tan İdris Küçükömer'e, Evliya Çelebi'den Ahmed-i Hâni'ye, merhum Müslüm Gürses'ten Bozkırın Tezenesi rahmetli Neşet Ertaş'a dek bu toprakların yetiştirdiği tüm değerleri ayrım yapmadan bağrımıza bastık."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal