Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elazığ Deprem Bölgesinde İnceleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen sene depremden büyük hasar gören Elazığ'a, tamamlanan konutların anahtarını teslim etmek mamacıyla intikal etti.

25.01.2021-16:06 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-16:06) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elazığ Deprem Bölgesinde İnceleme

Geçen sene bu dönemlerde Elazığ’da meydana gelen depremin sene-i devriyesinde bölgede incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan duyarlılığını bir kez daha gösterdi. 

Depremin hemen ardından hükümet tarafından kurulan kriz masası halkın yaralarını sarmaya ve her türlüğü desteği sağlamaya yaramıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde oluşturulan kriz yönetimi başarıyla sonuç vermiş ve mağdur olmayan Elazığlı depremzede kalmamıştı. 

Malatya’da da etkisini hissettiren depremde Elazığ’da 37, Malatya’da 4 olmak üzere 41 kişi hayatını kaybetmiş, iki şehirde 25 binden fazla konut ise ağır hasar görmüştü. 

Depremin yıktığı yuvaları yeniden inşa edildi. 20 binden fazla konutun yapılmaya başlandığı Elazığ’da, şu ana kadar 2 bin 500'den fazla konut teslim edildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da tamamlanan deprem konutlarını teslim etmek üzere bölgeye intikal ettiği ancak öncesinde helikopterle incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Recep Tayyip Erdoğan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal