Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dolar Açıklaması! Yapılması Gerekeni Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bayburt'ta halka hitap etti. Dolar konusu ile alakalı konuşan Erdoğan, "Bize dolar bizim yollarımızı kesemezYastığının altında doları, avrosu, altını olan varsa bunu gitsin Türk Lirası ile bankalarımızda değiştirsin" dedi.

10.08.2018-16:00 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-16:04)

Dövizdeki hareketlilik ile alakalı "Ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz" açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'ta yaptığı  mitingde ise "Dolar molar bizim yollarımızı kesemez. Yastığının altında doları, avrosu, altını olan varsa bunu gitsin Türk Lirası ile bankalarımızda değiştirsin. Bu bir milli yerli mücadeledir. Bu bir, bize karşı ekonomik savaş açanlara benim milletimin yanıtı olacaktır" biçiminde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

"DOLAR MOLAR BİZİM YOLLARIMIZI KESMEZ"

Dolar molar bizim yollarımızı kesemez. Yastığının altında doları avrosu altını bulunan varsa bunu gitsin Türk Lirası ile bankalarımızda değiştirsin. Bu bir milli yerli mücadeledir. Bu bir, bize karşı ekonomik savaş açanlara benim milletimin yanıtı olacaktır.

"TÜM KURCULAR, DÖVİZCİLER CEVABI ALSIN"

Bugün için değil de ne zaman? Onun için yerli paramızda bunlara yanıtımızı verelim. Yastık altındaki dövizleri, dolarları, avroları, varsa altınlarınızı gelin yerli paraya çevirin ve bunlara karşı en önemli yanıtı milletçe beraber verelim. Hazır mıyız buna? 24 Haziran sandığa gidip oyunu Recep Tayyip Erdoğan'dan taraf kullanan 26 milyon 330 bin insanımızın bize mesajı çok açık ve nettir. Hatta diğer adaylara oy atmış bulunsa da 81 milyon insanımızın mesajının aynı olduğunu biliyorum. Tüm kurcular, dövizciler yanıtı alsın.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal