Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dikkat Çeken McKinsey Açıklaması: Gerek Yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çok tartışılan McKinsey meselesi ile alakalı açıklamalar yaptı. Bu konu üzerinden kendilerine yüklenildiğini söyleyen Erdoğan, "Arkadaşlarıma söyledim. Bunlardan danışmanlı hizmeti de almayacaksınız dedim" dedi.

06.10.2018-11:21 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-11:14) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dikkat Çeken McKinsey Açıklaması: Gerek Yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kızılcahamam Kampı'nda gerçekleştirilen 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalar yaptı.

FİKRİ DANIŞMANLIK HİZMETİ ALMAYACAKSINIZ DEDİM'

— (Türkiye'nin McKinsey Danışmanlık firmasından danışmanlık alması) Geçen bakan arkadaşlarıma da ifade ettim. Bunlardan fikri danışmanlık almayacaksınız dedim. Hiç lazım değil. Biz bize yeteriz. Bir ufak broşür bastıralım da buna yollasınlar. Bir danışmanlık şirketi üstünden sorduğu sorularla aklı sıra bizi köşeye sıkıştırmak istiyor. Geçen bütün bakan arkadaşlarıma ifade ettim, bunlardan fikri danışmanlık hizmeti de almayacaksınız dedim. Hiç lazım değil, biz bize yeteriz. Bu şahsa değil fakat ola ki onun hezeyanlarıyla kafası karışmış olan bulunuyorsa, Türkiye bir dönem yalnızca ekonomisini değil her şeyini Amerika'ya vermişti. Osmanlı'nın son yıllarında ve cumhuriyetin ilk senelerinde çok isabetli bir tercihle Türkiye kendi sanayiini ve savunma altyapısını geliştirme hususunda önemli adımlar atmıştır.

— Son meydana gelen olaylar Türkiye'yi belki bir parça sarsmıştır fakat kesinlike yıkamamıştır. Bugünkü Türkiye ne 1994'ün ne 2001'in Türkiye'sidir.

— Cumhur İttifakı'nı sıradan bir seçim ittifakı olarak görenler de yanlış düşünüyor. Cumhur İttifakı, milli ve yerli duruş sahiplerinin devletin konuları karşısında gösterdikleri dayanışmanın ismidir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal