Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çocuklara Karne Günü Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir ilkokulda karnelerini alan minik öğrencilerin, kendisine hitaben paylaştığı görüntülere cevap verdi.

14.06.2019-18:18 - (Son Güncelleme: 14.06.2019-18:07)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine hitaben çektikleri videoda karne sevinçlerini paylaşan minik öğrencilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"TAYYİP DEDE, İFTİHAR BELGESİ ALDIM, ÇOK MUTLUYUM"  

Videoda öğretmenin "Sayın Cumhurbaşkanım bugün karnelerini verdik ve Arel'in size bir mesajı var." mesajıyla paylaştığı görüntülerde söz alan Arel, "Tayyip dede, iftihar belgesi aldım çok mutluyum." dedi. Başka bir çocuk da "Ben de takdir belgesi aldım." diye konuştu.

Çocukların bu görüntüleri, Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulunun sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya adresi etkiketlenerek paylaşıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CEVAP VERDİ  

Bu görüntülere karşılık Twitter'dan minik öğrencilere cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sevgili yavrularım, kıymetli öğretmenim, bu güzel karne günü mesajınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizi ve tüm Türkiye'deki öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum. Hepinize mutlu, keyifli tatiller!" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal