Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye Doğu Akdeniz Cevabı: CHP Rumların Ağzıyla Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Altındağ'da halka hitap etti. Doğu Akdeniz'deki petrol arama faaliyetlerini eleştiren CHP'ye cevap veren Erdoğan, "Bizi en çok yaralayan, CHP'nin Rumların ağzıyla konuşmasıdır" dedi.

20.02.2019-16:04 - (Son Güncelleme: 20.02.2019-16:48) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye Doğu Akdeniz Cevabı: CHP Rumların Ağzıyla Konuşuyor

Ankara Altındağ'daki mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütlerinin dayanışma halinde olduğu bu seçimlerde, 31 Mart'ta sandıklarda bunlara en güzel Osmanlı tokadını vuracağız'' dedi. Erdoğan, Doğu Akdeniz'deki petrol arama faaliyetleri ile alakalı ise ''Bizi en çok yaralayan, CHP'nin Rumların ağzıyla konuşmasıdır'' sözlerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

''16 Nisan halk oylamasında Altındağ 63,3 ile kalıcı istikrar dedi. Son olarak 24 Haziran'da Altındağ bir defa daha bize partimize ve Cumhur İttifakı'na rekor seviyede oy oranları ile sahip çıktı. 31 Mart akşamında bu başarılarımıza bir yenisini ilave edeceğiz.

Altındağlı kardeşlerime sormak istiyorum. Ankara 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'na evet diyor musun? 31 Mart Gazze, Filistin, Suriye, Irak, Arakan Türkistan coğrafyamızın bütün mazlum halkları için dünyaya verilmiş gür bir mesaj olsun. 31 Mart, DEAŞ ve PKK gibi proje terör örgütleri üstünden ülkemizin bekasına kastedenlere indirilmiş ağır bir darbe olacaktır.

''BİZİ EN ÇOK YARALAYAN CHP'NİN RUMLARIN AĞZIYLA KONUŞMASIDIR''

Önceki gün bir CHP milletvekili çıkmış petrol doğalgaz arama çalışmalarımızı eleştiriyor. Bir kova dahi petrol bulunmadı iddiasıyla Türkiye'yi petrol doğalgaz arama faaliyetlerini bitirmeye davet ediyor. Bu çağrıyı zaten Rumlardan duyuyorduk. Türkiye'nin Akdeniz'de yaptığı çalışmalardan Rumların ve diğerlerinin rahatsızlık duyması gayet normaldir. Burada sorgulanması lazım olan CHP'nin tutumudur, hazımsızlığıdır. Bizi en çok yaralayan, CHP'nin Rumların ağzıyla konuşmasıdır.

''DOĞU AKDENİZ'DEKİ PETROL ARAMA FAALİYETLERİMİZİ DURDURMAYACAĞIZ''

Biz yolumuza devam edeceğiz. Rumlar ve kimi CHP milletvekilleri istemiyor diye Doğu Akdeniz'deki petrol arama faaliyetlerimizi sona erdirmeyeceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal