Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Can Dündar Resti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya görüşmelerinde Can Dündar'ın Merkel ile yapacağı basın toplantısına katılması durumunda toplantının olmayacağını uyarısında bulundu.

06.10.2018-11:12 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-11:03) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Can Dündar Resti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam kampında yaptığı açıklamalarda Can Dündar konusuna da değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya ziyaretinde Angela Merkel ile gerçekleştirdiği basın toplantısına akredite olan ve Alman görevlilerinin, akreditasyonunu kendi rızası doğrultusunda iptal ettiğini öne sürdükleri sözde gazeteci Can Dündar hakkında önemli bir ayrıntıyı belirtti.

Erdoğan istişare toplantısında yaptığı konuşmasında, Alman yetkililere Can Dündar'ın toplantıya katılması durumunda toplantının yapılmayacağını belirttiğini açıkladı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söz konusu durum ile ilgili yaptığı konuşma:

Almanya'ya yaptığı son ziyaretinde 5 sene 10 aya mahkum olan bir gazeteci vardı ya. Kaçtı oraya, orda da uslu durmadı. Bize haber gelince dedik ki, bizimle birlikte orada olacaksa biz müşterek bir basın toplantısı gerçekleştiremeyiz. Siz yaparsınız istediğiniz gibi toplantı. Biz onun olmadığı bir basın toplantısı gerçekleştiririz. Türkiye'de ceza almış bir gazeteciyi siz orada bulunduruyorsunuz, bunun ortaklığa yakışır bir yanı yoktur. Aynı hadise bizde olsa elinden tutar size veririz. Biz hep bunu yaptık. Ama biz ne yazık ki ülkemize ihanet edenleri istiyoruz, elli dereden elli su taşıyorlar. Bu tüm Batı'da bu şekilde. Artık biz anlatmaktan yorulduk. Bu zat, rahat durmayıp, kimi ülkelerle ticaretimizi kendi paramızla yapmamızı da çekemedi. Eminim onlar da zamanla bu işin anlamını kavrayacaklardır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal