Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BBC'ye Ayar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere ziyareti sırasında BBC muhabiri ile bir röportaj gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan röportaj sırasında 24 Haziran seçimleri ile ilgili sorulara da cevap verdi.

14.05.2018-09:10 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-09:07) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BBC'ye Ayar

Cumhurbaşkanı Erdoğan röportaj sırasında, şu an da Dünya’nın gündeminden Türkiye’de gerçekleştirilecek olan seçimlere kadar çok geniş bir yelpazede açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’nin kazanamaması durumunda ne olacak sorusuna ‘’ Zil takıp oynarlar ‘’ şeklinde cevap verdi.

SONUCA HERKES SAYGI DUYACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan röportaj sırasında, Türkiye bir hukuk devletidir, bu hukuk devletinin içerisinde her şey işler vurgusu yaptı. 24 Haziran’la ilgili değerlendirmeleri de şu şekilde yaptı.

"17 ay öne çekmek suretiyle ana muhalefetin bize meydan okumasına karşı 'Haydi buyurun' dedik, onları meydana çağırdık; yaptığımız iş budur. Ve Türkiye bu hukuk devleti içerisinde de yine aynı şekilde erken seçime gitme noktasında, anayasa değişikliğini muhalefetle beraber yaptık ve hep birlikte bu demokratik kararı aldık ve şimdi de 24 Haziran'da seçime gidiyoruz; olay bu."

BBC RAHAT OLSUN

Basın mensubunun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a AK Parti’nin kazanamaması durumu le ilgili soruya, "Bu soruyu bize niye sordunuz? Daha iyi işte, eğer kazanmama durumumuz söz konusuysa, kazanacak olanlar zil takıp oynarlar, rahat olun. Batı'da siz de rahat olun, hele hele BBC çok rahat olsun." Cevabını verdi.

Tabii ki kazanmak için çaba göstereceğiz şeklinde vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün ekibimizle, bütün gayretimizle kazanmak için bu çabamızı göstereceğiz. Çünkü bizim bütün hedefimiz Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaktır ve bunun için de ilk 10'a Türkiye'yi dünya ekonomisi içinde sokmaktır." İfadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;