Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babacan'ın Partisine Gönderme

Ali Babacan'ın bugün tanıttığı DEVA Partisi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ilk açıklama geldi. İsim vermeden göndermede bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Davası inancı olmayan, davası milleti, ülkesi olmayanın sonu her zaman hüsran olmaya mahkumdur." dedi.

11.03.2020-17:15 - (Son Güncelleme: 11.03.2020-17:32)

AK Parti İl Başkanları toplantısında il başkanlarına seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'den istifa ederek, Demokrasi ve Atılım Partisi'ni (DEVA) kuran Ali Babacan'a göndermede bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan isim vermeden yaptığı konuşmasında, "Yeni diye ortaya sürülen her sözde oluşum, AK Parti'ye olan ihtiyacı teyit ediyor. Davası inancı olmayan, davası milleti, ülkesi olmayanın sonu her zaman hüsran olmaya mahkumdur. Bunların hiçbiri bizi zerre kadar ilgilendirmiyor." şeklinde konuştu.

TEŞKİLATA KADRO UYARISI

Konuşmasına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti teşkilatına uyarılarda bulundu. Kadro oluşturmaya yönelik hedef gösteren Erdoğan, "Kadrolarımızı oluştururken o ilin ilçenin kanaat önderlerini bulacaksınız. Aynı heyetlerle, ekiplerle yürümeye mecbur değiliz mahkum da değiliz, dinamik bir yapı ile yolu yürümeye mecburuz." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal