Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Astsubayları Sevindirecek Haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de astsubaylarla iftar programında bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, astsubayla bir müjdeli haber verirken, İnce’nin apolet açıklamasına da cevap verdi.

08.06.2018-22:13 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-22:08) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Astsubayları Sevindirecek Haber

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı'nda şehit aileleri ve askerlerle iftar programında bir araya geldi ve burada önemli açıklamalarda bulundu.

ASTSUBAYLARA MÜJDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Astsubaylarımızın göreve başlama kademelerini eğitim yıllarına göre bir üste çıkarıyoruz’’ diyerek astsubaylara müjdeli haberi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Tugay Komutanlığı'nda askerle yaptığı iftarın sonrasında astsubaylara dair,  "Yükseköğrenim mezunu, 9'uncu derecenin 3'üncü kademesinden göreve başlayan astsubayların başlangıç derecesini 8'in birine yükseltiyoruz" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm astsubaylarımızı emsallerinin seviyesine çıkarıyoruz. Düzenlemeden göreve yeni başlayacak, mevcut ve emekli astsubaylar yararlanacak’’ ifadelerini kullandı.

İNCE’YE APOLET TEPKİSİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İnce’nin apolet açıklamasına "Kahramanlarımız ayak bastıkları her yeri titretiyor. Gerek iç güvenlik harekatımızda gerek sınır ötesi operasyonlarımızda askerlerimizin karşısında durabilen bir güç görmedik tanımadık. Gerçi birileri her ne kadar apolet sökmekle uğraşıyorsa da benim milletim kimin apoletini sökeceğini, kime apolet takacağını çok ama çok iyi bilir’’ diyerek cevap verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal