Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anlamlı Ramazan Paylaşımı

Ramazan ayının başlangıcı sebebiyle Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan günün anlam ve önemine dikkat çeken vurgulu bir mesaj geldi.

24.04.2020-07:39 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-15:14) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anlamlı Ramazan Paylaşımı

Ramazan ayının başlangıcı sebebiyle Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan günün anlam ve önemine dikkat çeken vurgulu bir mesaj geldi. . 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi Twitter hesabı üzerinden "Hoş geldin ya Şehr-i Ramazan." ifadesinin yer aldığı bir gönderi paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu paylaşımında Kabe fotoğrafına yer verirken "Ey iman edenler, Allah'a karşı gelmekten sakınmanız için oruç sizden öncekilere farz kılındığı gibi size de farz kılındı." ayetinin de bulunduğu Bakara Suresi'nin 183. ayetini de paylaştı.

Öte yandan önceki gün ulusal sesleniş konuşmasında da milletin Ramazan ayını kutlamayı ihmal etmeyen ve gece ilk sahurun yapılacağını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin ve tüm İslam aleminin bu gece ilk teravih namazını kılıp ilk sahurunu yapacağımız Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum." diye konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal