Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akıncıya Cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıcı'nın sözlerini sert bir dille eleştirdi. Erdoğan, "Yeri geldiğinde bizden gerekli cevabı alacaktır." ifadelerini kullandı.

13.10.2019-19:41 - (Son Güncelleme: 13.10.2019-19:41)
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde 2,5 saat süren bir toplantıda gazete, televizyon ve ajansların genel yayın yönetmenleriyle bir araya geldi. Erdoğan toplantıda KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıcı'nın sözlerini sert bir dille eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu tamamiyle bir hadsizliktir, haddini bilmemektir. Şu an itibariyle KKTC'nin devlet olarak mücadelesini bizden başka veren var mı? Yok! Bizden başka mücadele veren olmadığı halde, öyle bir yere savruluyor ki, sabırla yeri geldiğinde bizlerden de gereken cevabı alacaktır." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarının devamında, "Böyle bir tavırda, böyle bir açıklamada bulunamaz. Oturduğu makam, kendi gücüyle elde edilmiş bir makam değildir. O makam, Türkiye Cumhuriyeti'nin gücüyle verilmiş bir makamdır. Bunu niye söylüyorum? Çünkü "KKTC" diyen biziz. Bizden başka bunu diyen var mı? Yok! Ne diyorlar, "Kıbrıs" diyorlar. Biz neyin mücadelesini veriyoruz, bu beyefendi neyin mücadelesini veriyor. Eskilerin kalıntılarına oynuyor. İnanıyorum ki, KKTC'deki soydaşlarımız ona da en kısa zamanda cevabını verecektir." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal