Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti'nin 19. Yılı İçin Anlamlı Paylaşım

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan tarafından Türkiye'ye 19 sene başarıyla hizmet veren AK Parti'nin yıl dönümüne yönelik anlam bir paylaşım yapıldı.

14.08.2020-15:55 - (Son Güncelleme: 14.08.2020-16:04)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter üzerinden partisinin kuruluş yıl dönümüne yönelik anlamlı bir paylaşım gerçekleştirdi.

Recep Tayyip Erdoğn ''AK Parti, her şeyden ve hepimizden önce milletimizin partisidir. AK Parti'nin hikayesi, bir milletin aşk hikayesidir.'' dedi.

Anlamlı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski görüntülerinin de olması dikkatten kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan videoda şu ifadeleri kullandı:

''26 Mart 1999 tarihinde Üsküdar'daki evimizden Pınarhisar Cezaevine doğru yola çıkarken bizi bağrına basan milletimizle birlikte o gün bir şey söyledik.

Bu şarkı burada bitmez demiştik. AK Parti her şeyden ve hepimizden önce milletimizin partisidir. Biz bu partiyi milletimizle birlikte kurduk. Biz bu partiyi milletimizle birlikte büyüttük.

Tüm icraatlarımızı milletimizle birlikte hayata geçirdik. Tüm saldırıları milletimizle birlikte göğüsledik. AK Parti tüm vatandaşlarımızın gönlüne dokunmuş bir partidir.

AK Parti tüm hanelerde, tüm binalarda, tüm sokaklarda, tüm mahallelerde, tüm ilçelerde, tüm şehirlerde hizmeti olan, eseri olan bir partidir. AK Partinin hikayesi bir milletin aşk hikayesidir.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal