Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AİHM'nin Demirtaş Kararına Sert Tepki!

48. Muhtarlar görüşmesinde açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin verdiği "Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın" kararına sert tepki göstererek "Düpedüz terör sevicilik" dedi.

21.11.2018-14:01 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-14:27)

48. Muhtarlar toplantısında açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin (AİHM) "Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın" kararına sert tepki göstererek "Açıkça terör sevicilik. Bunu ciddiye alamayız" dedi.

"ÇIKARLARINA DOKUNDUĞUNUZDA SİLAHINI SİZE ÇEVİRECEKLER"

"Siz bakmayın birilerinin Türk demokrasisini hakir görmeye uğraşmasına. Onlar demokrasi kendilerine hizmet edince severler. AİHM ülkemiz karşıtı bir karar duyurmuş. Neymiş, Türkiye terör örgütü ile bağlantılı bir partinin eski genel başkanının hakkını ihlal etmiş. Siz AB organlarından herhangi birinin 6-8 Ekim olaylarında vatandaşları canice galeyana getirenlerle alakalı bir sözünü duydunuz mu? İçlerinde Yasin Börü'nün de olduğu 50 masumdan birine bu hassasiyet gösterilmiş midir? Bu alaka onları öldürenlere yağdırılıyorsa burada bir problem vardır. Bugün Avrupa'nın neresine giderseniz gidin terör örgütü yandaşları elini kolunu sallayarak gezerken ülkemizi sevenlere nefes aldırılmıyor. AİHM sen neredesin? Bunun ismi özgürlük arayışına destek değil, terörperestliktir. Avrupalı dostlarıma sesleniyorum; o çok sevdiğiniz teröristler çıkarlarına dokunduğu zaman silahını size döndürecektir. Siz sırça köşkünüzde istediğiniz kararı verin, biz hukuk devleti kapsamında ülkemizin bekası için ne lazımsa onu yapmayı sürdüreceğiz"

GEZİ OLAYLARI

"Gezi olaylarının finansörü olan bir kişi içerde. Arkasında kim var Soros. Bu adam devletleri bölen, parası bol, bu paraları bunun için veren bir adam. Bay Kemal ne diyor? Bunlar akademisyen, çağırsanız gelirdi diyor. Senin bunu söylediklerinden bir tanesi de köşe yazarıydı. Yargı 5 sene 10 ile cezalandırdı. Fakat serbest kaldı. Almanya'ya kaçtı. Şimdi orada bu işleri o idare ediyor. Bay Kemal sen bunu görmüyor musun? Müslüman bir sokulduğu delikten bir daha sokulmaz. Devletimizi teslim alma projesinin elamanları hala dayanışma içerisinde. Gezi'de bunlar değil miydi her yeri yakıp yıkan. Esnafı dükkanlarını yakıp yıkan bunlar değil miydi? Biz bunlara eyvallah mı diyeceğiz? Neymiş orada ağaçlar sökülmüş. Türkiye tarihinde bizim kadar ağaç diken, yarışa girecek bir parti gelmemiştir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal