Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahmet Davutoğlu'na Rest: Bagajlarında Ne Varsa Döksünler

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun terörle mücadeleyle alakalı yaptığı "eski defterler" açıklamasına cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bagajlarında ne varsa döksünler" dedi.

30.08.2019-14:58 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-14:55) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahmet Davutoğlu'na Rest: Bagajlarında Ne Varsa Döksünler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na dönük olarak "Bu arkadaşlar ne söyleyeceklerse gelsinler söylesinler, böyle lafla tehdit olmaz. Bagajlarında ne varsa ortaya döksünler" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da basın mensuplarının sorularını cevapladı. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

SİYASETTE YENİ PARTİ HAZIRLIĞI

Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın liderliğinde yürütülen yeni parti kurma çalışmalarına değinen Erdoğan, "Partimizden ayrılıp da şu anda CHP'nin içerisinde sığıntı durumuna düşenler oldu. Bunlar bizim derdimiz değil, biz AK Parti olarak tarih yazar durumdayız. AK Parti hamdolsun ulusal olmaktan uluslararası olma statüsüne erişti" dedi.

Sözlerinin devamında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun son dönemde yaptığı konuşmalara da değinen Erdoğan, "Bu arkadaşlar ne söyleyeceklerse gelsinler söylesinler, böyle lafla tehdit olmaz. Bagajlarında ne varsa ortaya dökmelerinde fayda var" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal