Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Açıköğretimde Psikoloji Eğitimi' Talimatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat gönderdi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un yaptığı açıklamada, Recep Tayyip Erdoğan'ın açıköğretim konusu dahil olmak üzere psikoloji eğitimi hakkında ivedi bir rapor hazırlamalarını istediklerini dile getirdi.

02.08.2020-16:43 - (Son Güncelleme: 02.08.2020-16:35) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Açıköğretimde Psikoloji Eğitimi' Talimatı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından psikoloji okumak isteyen adayları birinci dereceden ilgilendiren bir açıklama yapıldı.

Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıköğretim konusu dahil olmak üzere psikoloji eğitimi hakkında ivedi bir rapor hazırlamaları için Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu'na talimat verdiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, resmi Twitter hesabından konuya yönelik bir duyuru yaptı. Altun'un söz konusu açıklaması tam olarak şöyledir:

''Sayın Cumhurbaşkanımız dün çeşitli uzmanları arayarak psikoloji eğitiminin sorunları hakkında bilgi aldı ve açıköğretim konusu dahil olmak üzere psikoloji eğitimi hakkında ivedi bir rapor hazırlamaları için Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu’na talimat verdi''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal