Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye Karşı Boykot Çağrısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan kriz hakkında açıklamalar yaptı. ABD'nin elektronik ürünlerinin boykot edilmesini isteyen Erdoğan, "Onların iPhone'u varsa diğer tarafta Samsung var Vestel var" dedi.

14.08.2018-12:19 - (Son Güncelleme: 14.08.2018-12:24)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından ATO Congresium'da yapılan  'İktidarının 16. Senesinde AK Parti Sempozyumu'nda açıklamalar yaptı.

Döviz kurundaki dalgalanmayı değerlendiren Erdoğan, "Türkiye'ye dönük açık bir ekonomik hücum var. Eskiden bu işler daha gizli dolaylı yollardan yapılırdı. Şimdi bodoslama biçimde üstümüze geliyorlar. Yapabileceğimiz iki şey var. Bunlardan biri ekonomik, diğeri siyasi duruştur" dedi.

Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkanlar;

"AK Parti ve AK Parti dönemini kavramanın bugünlerde çok daha kritik olduğunu görüyorum. Her alanda AK Parti'nin Türkiye'de yaptığı büyük dönüşümün konuşacak olmasını çok kritik görüyorum. Bugün burada her biri çok kıymetli katılımcıların, yeni yaklaşımları, stratejileri ortaya koyacağına güveniyorum.

"ONLARIN iPhone'U VARSA..."

Buradan iş dünyamıza sesleniyorum. En güzel yanıt işimize 4 elle sarılmak olacak. Daha fazla üreteceğiz, daha fazla ihraç edeceğiz. ABD'nin elektronik mallarına biz boykot yapacağız. Onların iPhone'u varsa diğer yanda Samsung var, Venüs var Vestel var. Ne yaptığımızı fark etsinler. Biz kendimize yeteceğiz. Biz insansız hava araçlarını talep ettiğimizde 'Kongre izin vermiyor' diyorlardı. Kötü komşu bizi ev sahibi yaptı. Bunları imal ediyoruz. Problemimiz yok. Batıda gerçekleştireceğimiz pek çok temas olacak. Batı'dan dostlar arıyor, konuşuyoruz, görüşmeyi sürdüreceğiz. Türkiye'de bir araya gelmenin çabası içindeyiz, bir araya geleceğiz. Uğraşlarımızı devam ettireceğiz. Rabbimizin yardımı yakındır, şüphe etmeyin."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal