Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Fiyatlara Müdahale Edileceğini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, marketlerdeki ve pazardaki yüksek fiyatlara tepki göstererek, "Pazardaki fiyatlar için gerekirse ayar çekeceğiz. Belediyelerimiz aracılığı ile tanzim satış gerçekleştirebiliriz" dedi.

05.02.2019-13:04 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-15:47) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Fiyatlara Müdahale Edileceğini Açıkladı

Partisinin grup toplantısında açıklamalar yapan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüksek gıda fiyatlarına tepki göstererek "Pazardaki fiyatlar için gerekirse ayar çekeceğiz. Belediyelerimiz aracılığı ile tanzim satış gerçekleştirebiliriz." dedi.

"AYAR ÇEKME KARARI ALDIK"

"Dün kabine toplantısında bazı önlemler için Gıda ve Tarım Bakanımız olmak üzere bazı önlemler alacağız. CHP ve avenesi başta olmak üzere ellerini ovuşturarak devletimizin yere kapaklanmasını bekleyenler bir defa daha hüsrana uğrayacaktır. Üreticiden tüketiciye dek, arada bu komisyoncular var ya, vurgunu bunlar vuruyor. Herkes karını alıyor. Bu işte farklı adımlar atmak suretiyle üreticiden çıkıp tüketiciye gelen süreci sağlamak uğraşı içinde olacağız. Biberiydi, çarlistonuydu, patlıcanıydı, domatesiydi; her şeyde, biz bu fiyatlara gerekirse ayar çekme kararını verdik, adımlarımızı atacağız. Belediyelerimiz aracılığı ile biz bu adımları atacağız"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal