Cumhurbaşkanı Erdoğan Yol Arkadaşının Tabutuna Omuz Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23. ve 24. dönem AK Parti Erzurum milletvekili Muhyettin Aksak'ın cenazesine katıldı.

11.01.2019-16:13 - (Son Güncelleme: 11.01.2019-15:58) Cumhurbaşkanı Erdoğan Yol Arkadaşının Tabutuna Omuz Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını Ankara’da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazının ardından, 62 yaşında hayatını kaybeden AK Parti eski milletvekili Aksak için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Aksak'ın tabutunun başında kısa bir konuşma yapan Erdoğan, Muhyettin Aksak'ın her zaman inandığı değerler uğruna yaşadığını ve ondan taviz vermediğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu sözleri kullandı:

"Onunla uzun yıllar beraber olduk, beraber yürüdük. Son dönemlerdeki rahatsızlığı ve şimdi de ahirete uğurluyoruz. Ben öncelikle bütün ailesine başsağlığı diliyorum. Camiamıza başsağlığı diliyorum. Allah sabırlar versin. Hepimizin akıbeti, gideceğimiz yer burası. Bundan kaçmak söz konusu değil. Bütün mesele, Rabbim bizlere imanla, Kur'anla inşallah hayatımızı idame ederek tamamlamayı nasip eylesin. Bu vesileyle Muhyettin kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim taksiratını hasenata tebdil eylesin. Cennetiyle, cemaliyle inşallah müşerref kılsın."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cenaze namazının ardından Muhyettin Aksak'ın Türk bayrağına sarılı tabutuna omuz verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal