Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Parti Kuracağı İddia Edilen Davutoğlu ve Babacan'a Sert Çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni parti kuracağı iddia edilen Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na yüklendi. Erdoğan, "AK Parti'nin gölgesini kendi gölgesi zannedenler boş çuval gibi devrilecekler" dedi.

05.07.2019-09:07 - (Son Güncelleme: 05.07.2019-09:02)

Milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni parti kuracakları öne sürülen eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu için " AK Parti'nin gölgesini kendi gölgesi zannedenler boş çuval gibi devrilecekler" dediği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle genel merkezde kahvaltıda bir araya geldi. Milletvekilleri, yeni partiden sistem revizyonuna, seçimden Cumhur İttifakı'na dek eleştiri ve görüşlerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise yeni parti kurma hazırlığı içerisinde olan AK Parti'nin önemli isimlerine sert sözlerle ikazlarda bulundu.

Habertürk'ten Saliha Çolak'ın aktardığına göre toplantının perde arkasında şunlar oldu:

YUNUS EMRE'NİN DİZELERİYLE YÜKLENDİ

Daha önce Ali Babacan ile görüşen ve partide kalmalarını talep eden, parti kuranların daha önce başarılı olamadıklarını ifade eden Erdoğan bu defa yeni parti yoluna çıkanlara sert sözlerle yüklendi. Yunus Emre'nin 'İlla edep' dizelerini kullanan Erdoğan şöyle dedi:

AK Parti istikamet partisidir. Bu, halkın ve hakkın istikametidir. Biz bu istikamette gidiyoruz. Bu istikameti şaşanlar oldu. Rüyalara dalanlar, mühendislik hesaplarıyla konum bulmaya uğraşanlar, AK Parti'nin gölgesini kendi gölgesi zannedenler içi boş çuval gibi devrilecektir. Onların ne peşinde olduğu değil, bizim ne iş yaptığımız önemli. Yunus Emre'nin dizelerinde dediği gibi… 'Girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep, dediler ilim geride, illa edep illa edep.'

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal