Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Atamalar Gerçekleştirdi

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerçekleştirdiği yeni atamalar Resmi Gazete'de yerini aldı.

28.03.2020-07:44 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-07:36) Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Atamalar Gerçekleştirdi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne yapılan görevlendirmeler Resmi Gazete'de ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yazılı onanıyla ilan edilen görevlendirmelere göre, Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliğine Süheyla Uluğ, Vergi Müfettişliğine Filiz Doğan atandı. Ayrıca Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcılığına Şadiye Yalçın görevlendirildi.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞINA ATAMA

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan, Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Bülent Saklav, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Ahmet Ökdem, Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Necmettin Yoldaş, Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Necdet Çiçek, Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Özkan Yolcu, Sivas İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Seyit Yıldız ile Uşak İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Ertan Keleş getirildi.

TİCARET BAKANLIĞINA ATAMA

Ticaret Bakanlığında açık bulunan İthalat Genel Müdür Yardımcılığına Murat Gören, Uluslararası Anlaşmalar ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcılığına Atilla Bastırmacı ve Personel Genel Müdür Yardımcılığına Zeki Ertem atandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal