Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli Ankara ve İstanbul'da Ortak Miting Yapacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İstanbul ve Ankara'da özellikle ortak miting yapma niyeti var. Erdoğan ve Bahçeli'nin takdirinde olan bir mesele. Bunun daha güçlü bir mesaj vereceği biçiminde bir değerlendirmemiz var."

01.02.2019-15:49 - (Son Güncelleme: 01.02.2019-15:56) Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli Ankara ve İstanbul'da Ortak Miting Yapacak

Yerel seçimler ile alakalı açıklamalar yapan AK Parti Sözcüsü Çelik "İstanbul ve Ankara'da özellikle ortak miting yapma niyeti var. Her iki genel başkanın takdirinde olan bir mesele. Bunun daha güçlü bir mesaj vereceği biçiminde bir düşüncemiz var" dedi.

"CHP İLE HDP ARASINDA BİR İTTİFAK OLDUĞU KESİN"

HDP'nin üç büyükşehirde aday çıkarmaması hakkında da açıklamalar yapan Çelik, "CHP ile HDP arasında bir ittifak olduğu kesin. En dikkat çekici olan şu, partililik kimliğinin idareciler seviyesinde nasıl kalmadığını ifade ediyor bu. O ittifaklardan bir şey çıkacağını zannetmiyorum. İttifak yaparken kendi içindeki politikalar hususunda entegre değiller" sözlerini kullandı.

VENEZUELA AÇIKLAMASI

Venezuela'da meydana gelen olaylar için de bir yorum yapan Çelik, "İsimsiz olarak haberler çıkıyor. Kulis haberleri. Biz bunlara tebellüğ etmeyiz. Biz bu mesajı almayız. Biz esas hayal kırıklığına uğruyoruz. Dünyanın her yerinde demokrasi diyeceksiniz ve demokrasi için bu kadar, NATO içerisinde - başka alanlarda- birlikte bedel ödeyeceksiniz, bir başka ülkeye geçici devlet başkanı atayacaksınız" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal