Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ayasofya, Avustralyalı Teröristin Hedefinde !

Yeni Zelanda'da iki camiye silahlı saldırı gerçekleştirip 49 kişiyi katleden Avustralyalı terörist Brenton Tarrant, yayınladığı manifestoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah tehditlerde bulunup Ayasofya Camii'ni hedef aldı.

15.03.2019-17:24 - (Son Güncelleme: 15.03.2019-17:55) Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ayasofya, Avustralyalı Teröristin Hedefinde !

Yeni Zelanda'nın Cristchurch kentinde iki camiye gerçekleştirilen silahlı saldırıda 49 kişi yaşamını yitirdi, 40 kişi yaralandı. Katliamın zanlısı Beront Tarrant ise yayımladığı 74 sayfalık manifesto ile katliamı kim için, neden ve nasıl planladığını anlattı. 28 yaşındaki teröristin yayımladığı manifestoda en çok dikkat çeken bölümler ise Türkler ve Ayasofya için yazdıkları oldu.

Tarrant, Erdoğan'ı "Halkımızın en eski düşmanı olan Türklerin ve Avrupa'daki en büyük terör örgütlerinin lideri" olarak tanımlayarak, tehditlerini sürdürüyor. Yine aynı yazıda, İslam ve terör örgütleri ifadelerini yan yana kullanarak aşağılık ifadelerine yer veriyor.

Manifestoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Londra'nın Pakistan asıllı Belediye Başkanı İmran Kan'ın da ismi yer alıyor. 

"Yüksek Profilli Düşmanları Öldür!"

Manifesto şöyle başlıyor:

"Toplumlarımız içinde özgürce dolaşan ama düşman olduğu çok bilinen uluslar var. Başları dik, kendilerini dokunulmaz sanarak geziyorlar. Ne kadar hatalı olduklarını çok yakında anlayacaklar. Hainler, haince öldürülmeyi hak ediyor. 3 yıl da sürse, 30 yıl da sürse bu insanlar ırkımıza yaptıkları saldırıların bedelini ödemeliler. Dronelara bağlı patlayıcılar, motorsiklette silahlar, ne yöntem gerekirse bu hainlere bedelini ödetmeye, kullanılmalıdır.

 

'Yüksek profilli düşmanları öldür' başlıklı bölümde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sert ifadeler yer alıyor.

"Bu savaş lordu, Avrupa'yı ele geçiren askerlerini ziyaret edip gezinirken, öldürülüp kanının son damlasını görmeli. Ölümü, topraklarımızı istila eden Türkler ve Avrupa'daki etnik kökenliler arasındaki köprüyü, bölgedeki Türkleri zayıflatacak, aynı zamanda Rusya'yı da güçsüzleştirip, NATO'nun da bölünmesini sağlamış olacağız." dedi. 

Beyaz karşıtı ve Alman karşıtı, her şeyin anası Merkel listenin başında. Onun kadar Avrupa'ya zarar veren az kişi var.

Londra'nın belediye başkanı, Sadık Han, aynı zamanda İngiliz insanların etnik yozlaşmasının sembolü. Pakistanlı Müslüman, şu anda Londra halkının temsilcisi olarak o koltukta oturuyor. Londra, İngiltere’nin kalbi. Başka bir sebebe gerek var mı bu işgalciden kurtulmak için?"

49 kişiyi acımasızca öldüren Avustralyalı terörist, manifestosunda "Türklere" başlıklı bir bölümde yazdıkları ile Türklere korkunç tehditler savurdu.

 

Manifestonun Türklerle ilgili olan kısmı şu şekilde sürüyor :

"Topraklarınızda barış içinde yaşayabilirsiniz, size zarar gelmeyecek. Boğaz'ın Doğu yakasında... Ama Boğaz'ın Batı yakasında herhangi bir yerde yaşamayı dener, Avrupa'ya gelirseniz sizi öldüreceğiz ve hamamböceği gibi topraklarımızdan atacağız.

Konstantinopolis'e (İstanbul'a) gelir, tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya, minarelerden kurtulacak ve Konstantinapol hak edildiği gibi tekrar Hristiyan şehri olacak" ifadeleri yer alıyor. 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ŞAHSIMI DA HEDEF ALAN...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yayımladığı manifestoda şahsını hedef alan terörist Tarrant'a çok sert sözlerle yanıt verdi. Erdoğan, "Yeni Zelanda'da cuma namazı kılmak için bir araya gelen Müslümanlara yönelik saldırıyı nefretle kınadığımı belirtmek istiyorum. Dünyada yükselişi seyreden İslam düşmanlıığ bireysel taciz çizgisini geçerek, toplu katliam boyutuna ulaşmıştır. Saldırının uzun bir planlamanın ve motivasyonun sonucu olduğu dolayısıyla fevri bir davranış denilerek geçiştirilemeyeceği bellidir. Ülkemizi, milletimizi ve şahsımı da hedef alan katilin temsil ettiği anlaşın batı toplumlarını da kanser gibi ele geçirmeye başladığı açıktır." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal