Cumhurbaşkanı Erdoğan Van'da HDP'ye Yüklendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Van mitinginde konuştu. Burada isim vermeden HDP'ye yüklenen Erdoğan, "Bunlar size hizmet için aldıkları paraları terör örgütüne aktardı" dedi.

19.06.2018-16:17 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-16:08) Cumhurbaşkanı Erdoğan Van'da HDP'ye Yüklendi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Van mitinginde dikkat çeken açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütünün yandaşları ne yaptı? Size hizmet vermek için kullanmaları lazım olan olanakları, paraları ne yaptı? Kandil'e yolladı. Örgüte verdi." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Bir asır önce özgürlüğünü kanı canı pahasına elde eden gazi kentimiz Van, bugün bir defa daha senin sıcak yüreğine geldim. Bugün bir defa daha sizlerle muhabbete geldim Van.

Biz burada teröristleri dolaştırmayız. Van bu seçimde oyu kendisinden alıp, iradeyi İstanbul'daki bir kısım marjinalin eline teslim edenlerden yakasını kurtaracak.

BUNLAR PARALARI KANDİL'E AKTARDI

Büyükşehir bu terör örgütünün kontrolündeki partide değil miydi? Bunların size doğru düzgün hizmeti oldu mu? Bunlar paraları ne yaptı, Kandil'e yolladı, örgüte verdi. Van depreminde biz kenti adeta tekrar inşaa ettik. Şimdi belediye imkanlarından memnun musun? Şimdi gelirken gördüm yollar pırıl pırıl. Daha güzel olacak. İstanbul'da Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığı ne oldu ise Van'da da aynısı olacak. Bu terör örgütü benim Vanlı kardeşlerime çok çile çektirdi. Son 16 senede Van'a 26 katrilyon yatırım gerçekleştirdik. Bu 16 katrilyonu yalnızca depremde. Biz size aşığız ya biz Van'ı seviyoruz. Toplam 37 tane sağlık tesisimizin uğraşları sürüyor. Van'da ihtiyaç sahiplerine 4,5 katrilyon kadar kaynak aktarımı yaptık.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal