Cumhurbaşkanı Erdoğan: Valimizden Özür Dilemeden Böyle Bir Makama Gelemez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadim Dostlar Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'nin adayının VIP krizi ile ilgili "Benim milletimden, başta Ordu Valimiz olmak üzere özür dilemedikçe böyle bir adaylığa bırakın layık olmak, böyle bir makama gelemez." dedi.

17.06.2019-21:11 - (Son Güncelleme: 18.06.2019-12:08)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "94 Ruhuyla Cihannüma ve Kadim Dostlar Buluşması" programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

MURSİ'NİN VEFATI ZULMÜN SEMBOLÜDÜR  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin vefatına ilişkin, "İdam cezasına çarptırılan Mursi'nin mahkeme salonunda son nefesini vermesi adeta kendisine ve halkına yapılan zulmün sembolüdür." ifadelerini kullandı.

VALİMİZDEN ÖZÜR DİLEMEDEN BÖYLE BİR MAKAMA GELEMEZ   

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun, Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP salonuna alınmaması üzerine yaşanan olayı hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ordu'da bu milletin, devletin valisine ne diyor, 'it' diyor. Bu nasıl kucaklama ya? Benim milletimden, başta Ordu Valimiz olmak üzere özür dilemedikçe böyle bir adaylığa bırakın layık olmak, böyle bir makama gelemez." dedi.

VERİ KOPYALAMA BİR FETÖ SANATIDIR  

İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki verilerin kopyalanmasıyla ilgili Erdoğan, "Veri kopyalama diye bir olayın içerisine girdi. Madem seçildin bu işlerle neden uğraşıyorsun? Bu FETÖ sanatıdır." ifadelerini kullandı.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal