Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin B ve C Planını Açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, ülkenin içinde bulunduğu ulusal ve uluslararası meselelere dair önemli açıklamalar yaptı.

30.10.2019-14:39 - (Son Güncelleme: 30.10.2019-14:43)

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, ülkenin içinde bulunduğu ulusal ve uluslararası meselelere dair önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"ABD ZİYARETİ İÇİN HENÜZ KARAR VERMEDİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “13 Kasım’da ABD ziyaretiniz gerçekleşecek mi?” sorusuna “Şu anda henüz kararımı vermedim. Ama soru işareti var” şeklinde yanıt verdi.

MÜJDE, MAZLUM KOBANİ Mİ?

Baın mensuplarının “O müjde terörist başı Mazlum Kobani midir?” sorusu üzerine Erdoğan, “Niye acele ediyorsun. Bu işlerin haberi verilir mi? ABD haber vere vere mi geldi” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bahsi geçen konuya yönelik gelen bir başka soru üzerine “Müjdenin ülkenin geleceğiyle alakalı” yanıtını verdi.

B VE C PLANLARI

“Operasyonla ilgili B ve C planlarımız var dediniz” sözleri üzerine üzerine Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: “Şu anda A planını uyguluyoruz. Devriyelerden sonra arazideki gelişmelere göre nerede ne gibi adımlar atılması gerekiyor, Aynel Arab, Münbiç’te beklenenler eğer yerine getirilmiyorsa buralarda B, C planlarına geçebiliriz."

"PUTİN İLE HER AN GÖRÜŞEBİLİRİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Putin’le bir görüşmeniz olacak mı?” sorusuna da “Her an olabilir, gelişmelere göre” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal